אבקה להכנת משקה על בסיס סויה בטעם וניל.
מספקת 60% מכלל חומצות האמינו שבשריר.
חלבון סויה נחשב לחלבון בעל ערך ביולוגי גבוה ביותר מבין כל המזונות הצמחיים, כאשר ערך ביולוגי מתייחס למדד הספיגה וניצול החלבון ע"י הגוף.
מצוין לצמחונים ולרגישים ללקטוז.
ערך תזונתי |
100 גרם |
מנת הגשה (30 גרם) |
אנרגיה (קלוריות) |
373 |
112 |
חלבון (גרם) |
74 |
22.2 |
פחמימות (גרם) |
18.1 |
5.4 |
סך שומנים (גרם) |
0.5 |
0.2 |
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) |
0.2 |
0.1> |
חומצות שומן טראנס (גרם) |
0.5> |
0.5> |
כולסטרול (מ"ג) |
2.5> |
2.5> |
נתרן (מ"ג) |
1072 |
322 |

רכיבים: חלבון סויה מבודד, מלטודקסטרין, חומרי טעם וריח, מונע התגיישות (E551), ממתיק (סוכרלוז).
מידע על אלרגנים: מכיל סויה. עלול להכיל: חיטה- גלוטן, ביצים וחלב (יוצר בקו חלבי שהוכשר לפרווה).
הוראות שימוש: להעביר כף מידה (30 גרם) של אבקה לכלי מתאים, להוסיף 250-300 מ"ל נוזלים (חלב, מיץ, מים), לבחוש היטב ולהגיש (לקבלת תוצאות טובות יותר עדיף להשתמש בשייקר או בלנדר).
מינון מומלץ: עד פעמיים ביום.
תכולה: 600 גרם
כשר פרווה- באישור הרבנות ראש העין
לתווית המוצר