?

כלורלה

כלורלה הינה אצה ירוקה חד תאית זעירה ונפוצה מאוד, ממשפחת Chlorococcales המצויה במקווי מים מתוקים וגדלה בקרקעית של מי מעיינות. אצה זו מכילה אלמנטים רבים מאוד של רכיבים תזונתיים חיוניים, ולכן נחשבת ל"מזון על".

לכלורלה תכולת כלורופיל גבוהה ביותר, היא מהווה מקור לחלבון (58%) בעל ערך ביולוגי גבוה, מכילה כמויות גדולות של נוטריאנטים, פיטוכימיקלים, חומצות שומן חיוניות- אומגה 3 אומגה 6 ו GLA  ונוגדי חמצון, תערובת קרוטנואידים ובטא קרוטן, מקור לוויטמינים מקבוצת B, במיוחד B12, וחומצה פולית, ויטמין D, ברזל, מגנזיום ואבץ.
 

תכולת הטבליה:

הרכיב כמות
כלורלה אורגנית, אשר עשויה להכיל באופן טבעי: 500 מ"ג
בטא קרוטן (כפרו ויטמין A) 516 יחב"ל
ויטמין C 12.5 מ"ג
ברזל  1 מ"ג
כלורופיל 12.5 מ"ג
תערובת קרטנואידים 4.16 מ"ג



הוראות שימוש: יש ליטול 6 טבליות מדי יום.

תכולה: 200 טבליות.


כשר פרווה
 

 


למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ